Skocz do zawartości

Problem z aktywnymi zaglowkami po wymianie foteli.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie, witam serdecznie posiadaczy BMW. Jest to moj pierwszy post na tym forum, tak jak i pierwsze E60, poprzednio mialem E39 530i oraz E46 330Ci, takze BMW nie jest mi obce. Ale do rzeczy,w poniedzialek dostalem za przyslowiowy kieliszek chleba elegancki skorzany komplet siedzen pol elektrycznych z boczkami, odrazu zabralem sie za wymiane bo moje autko nie posiadalo skor. Bmw nabralo nowego wygladu i nieco luksusu, jednakze czar prysl w momencie gdy zorientowalem sie, ze zostala mi jedna, zolta, mala wtyczka ktorej nie ma gdzie wpiac? Z podekscytowania nie zauwazylem iz owe fotele pochodza z modelu przed LCI a moje auto jest z 2009r. Prawopodobnie owa wtyczka odpowiedzialna jest za aktywne zaglowki.(jesli nie to prosze o sprostowanie) na tym jednaj nie koniec po wlaczeniu zaplonu pieknie widnieje na srodku deski, wspaniala ikona poduszki i pasow. pojechalem szybko na kompa, z nadzieja ze to wykasuje ale niestety, sa dwa bledy 93FA i 93F9 Passenger Drriver's Active Head Restriant :?

Tu kieruje do was moi drodzy pytanie, czy jest jakakolwiek opcja pozbycia sie tych bledow, moze jakies magiczne, chinskie uzadzenie? Czy tylko pozostaje wymiana foteli na poliftowe? Zgory dziekuje za wszelkie rozsadne sugestie, pozdrawiam.

Opublikowano
Jest cos takiego jak emulator zaglowka ? Bo mowiac szczerze nie spotkalem innego procz emulatora maty i pasa, moze zle szukam. bede wdzieczny za jakis namiar.
  • 1 rok później...