Skocz do zawartości

3.0i - wymiana zaslony szyberdachu szklanego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zmieniam kolor podsufitki z jasnej na czarna w mojej e53 z 2001roku i mam problem bo nie wiem jak zmienic ta zaslone szyberdachu co mozna recznie zaslonic. Podsufitka juz sciagnieta ale nie wiele mi to dalo...nie wiem czy musze caly szyberdach wykrecic czy jest na to jakis sposob?moze ktos juz to kiedys wymienial?Prosze o pomoc w tym temacie. Z gory dzieki wielkie!;)

(OO( )( )OO)
Opublikowano

Witam.

Szkło musisz najpierw wyjąć. Robiłem szyber i koleś przy mnie to wszystko robił. Tylko powiem tak. Chyba lepiej jakbyś prysnął sobie sprayem albo jakoś zafarbował bo jak nie trafisz to za Chiny szybera nie ustawisz. W sumie najlepiej wg mnie to podjechać do kogoś kto tylko sie tym zajmuje i za 100zł max. powinien Ci zmienić - i niech od razu przesmaruje prowadnice.

Pozdrawiam

Buczu
Opublikowano

Cześć,

Zrobiłem ten szyber:)udało się za pierwszym razem wszystko złożyć i działa jak nowy:) Dzięki za odpowiedź, pozdro:)

(OO( )( )OO)