Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro pojadę niech wymienią opony.Pytanie co zrobić z aktualnymi zimówkami? zostawić im tam na miejscu? czy jak...

aha i nie wiecie czy powinni dać wydruk mi z maszyny hunter czy nie?

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jutro pojadę niech wymienią opony.Pytanie co zrobić z aktualnymi zimówkami? zostawić im tam na miejscu? czy jak...

aha i nie wiecie czy powinni dać wydruk mi z maszyny hunter czy nie?

to może zostaw i jak będziesz kupował nowe to zostawisz stare w rozliczeniu i ci rabat dadzą :norty:

albo nie kupuj nowych tylko zrób nalewki to zaoszczędzisz :mrgreen:

Opublikowano

Witam opony wymienione.Wszystkie były ok

co do jazdy miałem okazję jechać dzisiaj autostradą a4 30km to 200przez chwilę leciałem i powiem wam 0 drgań na autostradzie..zaś na normalnej drodze.. raz występują raz nie

Opublikowano

lecz w lato wlecą nowe regenerowane,wypiaskowane zaciski na przód bo coś mi one podejrzane są..

raz jadę 100km/h i trzepie przez 10km... a raz jadę 130 i nie ma nic....

Opublikowano
Witam. Dzisiaj kupiłem do mojej E46 330xd opony marki Platin model rp410 225/45/r17 jakie było moje zdziwienie gdy wyjechałem na ulicę. Opony mega wygodne miekkie! Nic nie wali pomimo takiego profilu wygoda prowadzenia jest super w zakrętach trzyma się piekielnie mocno. Nie wiem tylko jak na deszczu ale podejrzewam że też będzie oki. Opony bardzo ciche przy 120km/h ledwo je słychać. Opony oceniam na solidne 5 stosunek ceny do jakości na 6 zapłaciłem za komplet 1100zł z montażem. Gwarancja 2 lata. Firma platin należy do Continentala a produkcja ich odbywa się w Francji. Bardzo je polecam.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Temat wyczyszczony, nagroda za obrażanie forumowicza przyznana.