Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Koledzy, mam tapicerkę welurową a chcę zamontować skóry. Problem polega na tym że na allegro nie ma nic godnego uwagi z zestawów z dzieloną kanapą. Czy orientuje się ktoś czy w e90 po liftingu da się wymienić kanapę dzieloną na niedzieloną, jeśli obydwie są składane? Od jednego ze sprzedających usłyszałem że jest inny stelaż i tylko kanapa dzielona będzie pasowała do mojego auta.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jest coś takiego jak składana / niedzielona kanapa? Ja mam w vinie tylko "S465a THROUGH-LOAD SYSTEM" i bez wzmianki o dzielonej kanapie, a właśnie taką mam.

Coś się zmieniło w tapicerce po lifcie? Poza nowymi opcjami Individual raczej nie...

Opublikowano
Jest coś takiego jak składana / niedzielona kanapa? Ja mam w vinie tylko "S465a THROUGH-LOAD SYSTEM" i bez wzmianki o dzielonej kanapie, a właśnie taką mam.

Coś się zmieniło w tapicerce po lifcie? Poza nowymi opcjami Individual raczej nie...

http://allegro.pl/bmw-e90-sedan-tapicerka-fotele-skora-i6082931672.html w tej aukcji np. sprzedający pisze że kanapa jest rozkładana a oparcie raczej wygląda jakby było w jednym kawałku...po świętach jeszcze przedzwonię żeby się upewnić.

Nie chciałbym kupić foteli których nie da się u mnie zamontować :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://allegro.pl/bmw-e90-sedan-tapicerka-fotele-skora-i6082931672.html w tej aukcji np. sprzedający pisze że kanapa jest rozkładana a oparcie raczej wygląda jakby było w jednym kawałku...po świętach jeszcze przedzwonię żeby się upewnić.

Nie chciałbym kupić foteli których nie da się u mnie zamontować :)

Zwróć uwagę, że zdjęcie w samochodzie to nie ta sama kanapa co ze zdjęcia w szopie. Ta w samochodzie jest faktycznie rozkładana i dzielona (plus składane zagłówki). Ta w szopie nie jest rozkładana, nie jest dzielona i nie ma składanych zagłówków.