Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Odkopuje temat bo potrzebuję pomocy. Jakiś pijany małolat złamał mi lewe lusterko w e46 coupe. Szukam nowego i mam do Was pytanie. Mechanizmy w moim lusterku są sprawne obudowa wkład całe i mechanizm składania też działa. Czy jest możliwość kupienia lusterka od anglika i przełożenie bebechów lusterka?

Opublikowano

Nie kupuj tylko skrec na srube i sklej. Ja zrobilem tak ze kupilem katownik w castoramie i srubki modelarskie na allegro. Wywiercilem 2 otwory i skrecilem. Element metalowy który pęka jest ze znalu wiec sie go nie spawa. Oczyscilem metal z wierzchniej warstwy aby klej lepiej przylegal. Potem calosc zalaem klejem do metalu epoksydowaym 2X12ML TECHNICQLL. Trzyma sie juz tak 2 rok :-).

Klej jest płynny przez pierwsze 30 minut wiec nalezy starannie przygotowac lusterko do zalania.

Opublikowano
A może mi ktoś odpowiedzieć czy da się przełożyć cały mechanizm lusterka chodzi mi o składanie lusterek i sterowanie. Znalazłem lusterko za 100zł od anglika a bebechy sobie mogę przełożyć pytanie moje czy jest to możliwe