Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fajne auto, ale czemu bez NAVI? I nie wolałeś poczekać na wersje po FL?

Jak zamawiałem auto we wrześniu nie było jeszcze mowy o FL. Auto pierwotnie miałem mieć na przełomie listopada/grudnia. Poślizg się zdarzył i auto chcieli mi dać w styczniu z rocznikiem 2015. Podziękowałem i powiedziałem że chce 2016. Musiałem jeszcze poczekać do połowy marca. Pół roku czekania w moim przypadku to i tak o wiele za długo. Pod koniec stycznia dowiedziałem się o lifcie. Z przecieków wnioskuję, że rewolucji nie będzie. Ledy z przodu mnie nie interesują. Silnik mam sprawdzony, a 330i jest niewiadomą.

Opublikowano
Cześć,

Zestaw Hi-fi daje radę? Masz porównanie do standardu? Jest sens to brać? Mam auto w produkcji i do świąt jeszcze ewentualnie mogę dobrać i mam rozterki :D

Autko fajne, gratuluję.

Co do navi, też brałem bez bo na co to komu dzisiaj..? Navi za 10k, to lepiej na fajne wakacje pojechać.

Kolego bez navi auto jest NIEODSPRZEDAWALNE! :lol: A tak na poważnie to navi mi nie potrzebna i zgadzam się z Twoim argumentem.

Co do audio mam takie porównanie HiFi z mojego, standard z X3 ad.2012, i HK z 4GC. Nie jestem melomanem i audio służy mi jedynie do radia, ale lubię jak to audio dobrze brzmi. Więc tak, standardowe w ogóle nie brzmi, dźwięk jest naprawdę słaby. HK jest najlepsze ale i sporo droższe. Na dobrym źródle odtwarzania ciary przechodzą po plecach i włos się jeży. HiFi jest naprawdę dobre i za rozsądną cenę. Brzmi dobrze. Nie mam się czego przyczepić, ale na pewno nie jest to HK. Moim zdaniem warto dopłacić do HiFi.

Dzięki. Domówiłem :-)

Opublikowano
Fajne auto, ale czemu bez NAVI? I nie wolałeś poczekać na wersje po FL?

Jak zamawiałem auto we wrześniu nie było jeszcze mowy o FL. Auto pierwotnie miałem mieć na przełomie listopada/grudnia. Poślizg się zdarzył i auto chcieli mi dać w styczniu z rocznikiem 2015. Podziękowałem i powiedziałem że chce 2016. Musiałem jeszcze poczekać do połowy marca. Pół roku czekania w moim przypadku to i tak o wiele za długo. Pod koniec stycznia dowiedziałem się o lifcie. Z przecieków wnioskuję, że rewolucji nie będzie. Ledy z przodu mnie nie interesują. Silnik mam sprawdzony, a 330i jest niewiadomą.

W ramach FL to co było w trójce zmieniane czyli chyba LED plus ambient w środku

Opublikowano
piękne :) silnik świetny :)

gratuluję :)

tylko jedno ale.. jasna tapicerka przy małych dzieciach była świadomym wyborem?

Świadomy wybór, poradzę sobie :D Mam dość ciemnych wnętrz samochodów.

Opublikowano

3GT bardzo fajne auto. dużo miejsca, będziesz Pan zadowolony :)

Biel w mpaku z dobrą felgą mega plus :!:

Kolor skóry bardzo fajnie się komponuje ale wg mnie lepiej by zagrało z czarnymi listwami ale oczywiście rzecz gustu :wink: no i czarne to koszmar: kurz, odciski palców itp :D