Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i prosze o pomoc.

W moim 320d touring po wcisnieciu przycisku otwierania bagaznika z pilota otwiera sie tylko tylna szyba. Czy jest jakis prosty sposob na przeprogramowanie kluczyka zeby otwierala sie cala klapa?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie bardzo widzę tu problem..z kluczyka otwiera się samą szybę, klapa otwiera się z centralnym. Jaki jest cel takiej zmiany? Przecież klapę i tak trzeba unieść.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W obecnym kombiaku trzeci przycisk pilota otwiera całe drzwi. W poprzednim otwierał szybę. Moim zdaniem otwieranie szyby przyciskiem jest lepszym rozwiązaniem niż obecne. Żeby to zmienić trzeba się podpiąć z kompem.
Opublikowano
Cel tej zmiany jest taki ze po zamontowaniu sprezyn na silowniki klapa moze otwierac sie sama podobno a to byloby duze udogodnienie. Jaki jest cel ze otwiera sie sama szyba skoro tak samo jak klape trzeba ja uniesc manualnie? Bez sensu.
Opublikowano

Wolność Tomku w Twoim domku. W ncs w key memory jest taka opcja, to bardzo proste do zmiany, ustawia się funkcje trzeciego przycisku na pilocie (klapa/szyba), niestety teraz piszę z telefonu i nie mogę podać dokładnej procedury

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cel tej zmiany jest taki ze po zamontowaniu sprezyn na silowniki klapa moze otwierac sie sama podobno a to byloby duze udogodnienie
Nie wydaje mi się. Coś takiego zadziała w sedanie, ale sama sprężyna nie uniesie ciężkich drzwi kombiaka.