Skocz do zawartości

[E30] - elektryka radia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam maly problem do dzis popoludnia bbylo wszystko oki

teraz nie dziala mi zasilanie radia (po stacyjce) gdzie znajde bezpiecznik odpowiedzialny za to??

radio mam podpiete na stale a elektryczne szyby pod zasilanie radia po stacyjce!!

nie dzialaja mi szybki a wszystko inne dziala!!

napewno to nei wina elektryki szyb bo jak podpiolem zasilanie do szybek z gniazda zapalniczki to dzialalo!!

prosze o pomoc bo jest cieplo a szyby nie dzialaja!!

pozdrawiam i z gory dzieki

Opublikowano

na szczescie poszedl tlko bezpiecznik! - nie dzial tez predkosciomierz i komputer i ekonomizer

gdzie najlepiej podlaczyc szybki??

pod zapalniczke odpada bo swiatelko od przycicskow dzialalo by caly czas!

mam teraz tez inny problem nie dzialaja mi kierunkowskazy...

awaryjne jak wlanczam dziala tylko prawa strona jak przesune manetke od kierunkow w dol to dzilaja dwie strony! jak zamykam auto (alarm z pilotem - centralny) to dzialaja wszystkie kierunki!

co to moze byc i gdzie szukac??

Opublikowano

Szybki potrzebuja sporo pradu wiec lepiej zrobic odpowiedni przekaznik. Bedzie bezpieczniej i lepiej.

Jak to zrobic to musisz poszukac na forum albo niech ktos napisze bo na elektryce sie za bardzo nie znam.

Opublikowano

szyby podpiete pod stacyjke (bezpieczniki zalozone zeby nie spalic instalacji od szyb)

a kierunkowskazy nie dzialaly bo przelacznik od awaryjnych swiatel byl wypiety w polowie!!

teraz jest juz wszystko oki

pozdrawiam