Skocz do zawartości

Nudne navigation business w e60 Co i na co wymienić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem posiadaczem BMW e60 z 2004r z bardzo nudnym systemem navigation business. Jestem maniakiem jakiś gadżetów multimedialnych w aucie natomiast cały system który mam u siebie zamontowany zwyczajnie mi się znudził. Moje pytanie do użytkowników czy ktoś kombinował z wsadzaniem jakiś innych ekranów z interfejsami (pomijając OME) do swoich pojazdów. Dodatkowo denerwuje mnie fakt ze czyta mi wyłącznie jedna płytkę mp3 (slot na płytę od nawigacji jest rozkodowany). Jakieś pomysły aby coś zmienić ? Tak aby było to kompatybilne z pokrętłem idrive oraz kierownica i innymi systemami pojazdu. Na Ali expres jest wiele nawigacji do BMW natomiast czy to działa i da się bez większej komplikacji to zamontować w aucie. Zmiana na profesional z bussiens niewiele mi da bo to prawie to samo.

Z góry dziękuje za odpowiedz jest wiele postów w internecie natomiast większość jest przestarzałych

Opublikowano
To może NBT Navigation :wink:
Opublikowano
  • Autor
Na którymś z filmików wpadło mi to w oko i spodobał mi się interfejs ktory jest tam oferowany. Natomiast nigdzie nie znalazłem informacji dotyczącej zakupu bądź montażu. Czy wiesz może jaki jest koszt zamontowania tego ?
Opublikowano

czasami warto :search:

tu przykładowy wątek z tego działu, z linkami do stron gdzie trochę więcej jest o tym napisane

viewtopic.php?f=91&t=289018

wwo_j