Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam uprzejmie,

chciałem was zapytać czy jest taka możliwość, aby sparować telefon marki Motorola v50 pod radio ALPINE cde-9880r?

Słyszałem że można też dokupić adapter pod to radio aby również działały klawisze na kierownicy.

Ale chciałem zapytać czy ktoś robił podobne operacje, bo posiadam system HI-FI, mikrofon jest i chciałbym z tego skorzystać ale nie mam pomysłu jak to ze sobą sparować, a radio raczej posiada takie możliwości, ponieważ posiada przycisk "phone" :D a w tej chwili jak to przycisnę wyskakuje napis "no unit"

Pozdrawiam! :cool2:

Opublikowano

Hej. z tego co widze,a nie mam pewnosci, radio nie ma bluetooth co znacznie utrudnia sprawe.

Ja w pore sie zorientowalem i wymienilem na radio z bluetooth, poniewaz bez tej opcji musisz dokupic adapter, a najgorsze to ze telefon bedzie pod kablem,a nie swobodnie w kieszeni. Mnie opcja z bluetooth calkowicie zadowala, a klawisze na kierownicy tylko komplikuja wszystko, poniewaz sterowanie z radio jest duzo prostrze (masz tam wyswietlacz przeciez i rowniez liste numerow, odebrane i nieodebrane polaczenia)