Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema mam e46 2.8 2000 r i czasem jak odpalam auto po nocy i temperatura zaczyna rosnąć podczas jazdy to nie stanie w pionie tylko przesunie się delikatnie w prawo tak o 2 mm i nie pójdzie dalej i wystarczy że zgasze auto postoi 5 min odpalam i już jest pion i się nie rusza podpiolem pod kompa akurat jak wskazówka była tak wychylona i pokazało że ma 96 stopnie i nie wiem czy się tym przejmować czy to tylko wina zegara a i jak chce nagle zwiększyć temperaturę na nadmuchu np z 19 na 26 stopni to muszę chwilę poczekać i nagle jest zmiana temperatury czuć ten przeskok w kratkcha nawiewu i ze zmniejszeniem temperatury jest tak samo ale to nie zawsze się zdarza czy to może być jerz?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dla pewności podepnij auto pod komputer i pojeździj trochę obserwując temperaturę.Według mnie to jakiś minimalny odchył,błąd we wskazaniu wskazówki temperatury.