Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-e36-328-m-pakiet-individual-ID6yhY0N.html#8f795b28b1

Może komuś z forum znane jest to auto? Po Vinie widać że wzór felg został zmieniony z 24 na 23, a także lusterka są zwykłe zamiast M, a tak wygląda na serie (prócz tych ciemnych kierunków z przodu) . Po krótkiej rozmowie telefonicznej właściciel oznajmia że samochód taki kupił (kolektor, gwint, rozpórka, wydech, felgi) i nic w nim nie zmieniał. Zawieszenie nie ma luzów na wahaczach ani tulejach. Nie ma nigdzie zapoceń sprzęgło, dyfer i wał bez zacieków. Brak rdzy, ale malowana maska i naprawiane tylne nadkola. Ogólnie auto wydaje się godne uwagi nie wygląda na szczochrane (widać np po boczkach fotela) przez życie i typowego wiejskiego posiadacza e36. Ile maksymalnie warte jest takie auto o ile wszystko co mówił sprzedający to prawda? Wiem że ceny oryginalnego 328 w tej konfiguracji rosną i rosną ale nie chciałbym przesadzić.

Poniżej rozkodowany vin.

VIN WBABG110X0ER43943

Kod typu BG11

Typ 328i (EUR)

Dev. Seria E36 (2)

Linia 3

Rodzaj nadwozia COUPE

LL kierownicy

Ilość drzwi 2

Silnik M52

Pojemność sześcienna 2.80

Moc 142 KW

Transmisja HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TECHNO-VIOLETT METALLIC (299)

Tapicerka STOFF / LEDER / ANTHRAZIT (C1AT)

data 02.05.1997

Opcje Zamówienie

243 Poduszka powietrzna pasażera

255 SPORT KIEROWNICA SKÓRZANA

SYSTEM

302 ALARM

428 TRÓJKĄT OSTRZEGAWCZY

431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D

481 SPORT SEATS F DRIVER / FRONT PASSENGER

494 SEAT HEATING F DRIVER / FRONT PASSENGER

498 ZAGŁÓWKI z tyłu, mechanik. NASTAWNY

510 REFLEKTOR THROW CONTR belki. F LOW BEAM

528 AUTOMATYCZNA KONTROLA recyrkulacji powietrza (AUC)

534 AUTOMATYCZNA KLIMATYZACJA

554 komputer pokładowy

658 RADIO BMW BUSINESS CD RDS

SYSTEM 676 HIFI GŁOŚNIK

704 M SPORT SUSPENSION

715 M Pakiet aerodynamiczny

785 białe światła Kierunkowskaz

786 ŚRODKI 17 "-WHEELS

801 NIEMCY WERSJA

863 EUROPE / DEALER DIRECTORY

879 NIEMIECKI / ON-BOARD DOKUMENTACJA

940 ODZIEŻ WNIOSEK

971 EXCLUSIV PACKAGE

0940 & nbsp; wniosek specjalne

Handbremshebelgriff, -balg und Tuerzuziehgriffe w

Leder Nappa schwarz (Sach Nr. 1 938 942) .

zusA¤tzlich bei Schaltgetriebe:

Schalthebelbalg w Leder Nappa SCHWARZ.

Dachhimmel w Wirkvelours anthrazit analogowego BMW M3

(zaw. Sonnenblenden, Hutablage, Dachhaltegriffe, A / C-SA¤ule und

B-SA¤ule oben, TA1rdichtung und Dichtung für Seitenfenster hinten).

Lusterko zewnętrzne M w kolorze

M LM-SchmiederA¤der poliert, Doppelspeichenstyling (Styling 24 M),

VA 7 1/2 J x 17, Bereifung 225/45 ZR 17

HA 8 1/2 J x 17, Bereifung 245/40 ZR 17

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ze Szczecina masz kawałek żeby jechać i się rozczarować, poproś kogoś z Radomia żeby Ci ją obejrzał, te zdjęcia są zbyt "sprytne" żeby cokolwiek więcej stwierdzić niż to że np brakuje kawałka listwy drzwiowej prawa strona "chyba" brak jest pierwszej osłony pod przednim zderzakiem, brakuje wklejki na pasie od klimy, to są duperele ale na żywo może być tego dużo więcej. Gdyby było tak jak mówi sprzedający co cena jest jak najbardziej OK za takie auto, wzorowej nawet za taką kasę nie kupisz wzorową trzeba sobie zrobić samemu no ale musi być zdrowa baza dlatego ja bym się nią zainteresował na Twoim miejscu bliżej. Widizałeś rozwiązanie przewodu odmy przy deklu zaworów :?: :shock:
Opublikowano

Jeśli mogę się wypowiedzieć to powiem tak.

Nie wiem czego poszukujesz - bo jeśli E36 to rzeczywiście to auto przyciąga wzrok ze względu na kolor i koła. Ja bym nie dał 20 koła papieru za pełnoletnie E36 nawet jakby było z tombaku.

Ani to klasyk, ani specjalnie udany model BMW. Przebieg bajkowy.

Masz do wydania zbędą kaskę, jesteś fanem starych BMW serii 3 - kup klasyczne E30 i doprowadź pod siebie bez zbędnego agrotuningu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim zdaniem 15 tys zł to max, jesli auto jest tip-top. Zrobił sie straszny popyt na te 328i, i mnóstwo ludzi chce sprzedac słabe ulepy jako kolekcjonerskie okazy....
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Widizałeś rozwiązanie przewodu odmy przy deklu zaworów :?: :shock:

Właśnie zastanawiało mnie to rozwiązanie bo widziałem to już kilka razy w innych 328 na sprzedaż