Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto nie jedzie do Polski, jak już chyba dwa razy zainteresowany napisał, więc akcyza go nie interesuje.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nikt się nie spiera, jest sporo osób, które stwierdzą, że 530i/d nie jedzie a to są już dość dynamiczne auta, ale to nie o tym chyba temat. Jest sporo osób szukających 116i, które też jak wiadomo jedzie bardzo słabo, wcześniej jeździli golfem 1.4pb 75km i to i tak będzie dla nich progres, z założycielem tematu może być podobnie. Przypomniałem tylko kwestię akcyzy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Auto kupiłem. Nie to z tematu a to drugie i cholera niestety nie od lekarza ad od zwykłego informatyka a jakby kogoś to interesowało to gdzie zona jego pracuje to tez wiem ;) :norty:

Dokładnie, akcyza mnie nie interesuje.

Auto które wybrałem jest rok starsze jak to z tematu, dokładnie tak samo wyposażone czyli bidaedyszyn plus szyberdach. Kupiłem go bo zrobił cenę o 500€ tańsza i przebieg jest niższy o 20 tys. 3 właściciel, ma je od 6 lat (pisze ma bo auto nadal stoi u niego przed garażem), serwisowane w zakładzie specjalizującym sie w BMW, trochę ostatnich rachunków itd Auto w przeciwieństwie do tamtego na juz nie potrzebuje tez napraw czyli kolejne 400 w kieszeni, komplet opon na których stoi spokojnie starczy na przyszłą jeszcze zimę (lato trzeba dokupić), nie trzeba lakierowac drzwi (chociaż tam bym pewnie tez nie lakierował a dał do spolerowania i co zejdzie to zejdzie a co zostanie to zostanie). Jedyny mankament to lakierowany przedni prawy błotnik (żona uderzyła w słupek).

Zaoszczędzone pieniadze zainwestuje w :idea: :idea: :idea: instalacje LPG :norty: jak i jakieś 18" na lato.

Zdjecia mam 2 jakieś dziadowskie ale zaraz wstawie i opisze.

Co do mocy to juz pisałem to auto na dojazd do pracy a nie na Nurburgring. Starczy spokojnie a i nawet jakbym dalej chciał jechać to mysle że nie bedzie tragedii. Nie kupiłem żadnej 3.0 bo pisałem że u mnie w okolicy do 100-150km nie ma żadnej przyzwoitej poniżej 8tys euro te tanie z Allegro mnie nie interesują bo każdy wie jak wyglądają. Poprostu nie miałem ochoty dopłacać 10tys zł do 50KM wiecej. Rzeczone pieniadze wole przeznaczyć na wspomniane wyżej zakupy :norty:

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

M. Bułhakow

Mistrz i Małgorzata