Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zarejestrowani
Opublikowano

To zależy od twoich oczekiwań. Wygląda na ciekawą ofertę.

Vehicle information
VIN long 	WBAAK5101D9071538 
Type code 	AK51 
Type 	316I (EUR) 
Dev. series 	E30 () 
Line 	3 
Body type 	LIM 
Steering 	LL 
Door count 	2 
Engine 	M10 
Cubical capacity 	1.80 
Power 	66 
Transmision 	HECK 
Gearbox 	MECH 
Colour 	SAPHIRBLAU METALLIC (149) 
Upholstery 	PACIFIC (0146) 
Prod. date 	1983-03-10 

308 	HANDSCHUHKASTENSCHLOSS, GLEICH 
520 	FOGLIGHTS 
545 	DREHZAHLMESSER,KM/H-TACHO,AN.U 
660 	BMW BAVARIA C REVERSE RDS
680 	MANUAL AERIAL 
690 	CASSETTE HOLDER 

Opublikowano
ja chce auto tylko na ładną pogodę :D troszkę obniżyć i zrobić z tego zabytek byłem oglądać ten samochód i on był cały malowany i z przodu nie ma oryginalnej szyby dzwoniłem do serwisu BMW i są w stanie zamówić mi taką szybę razem z chromowym rantem to by mnie wyniosło 1680 zł i jak bym się zdecydował kupić to na pewno bym wstawił oryginalną a z tego co widziałeś na zdjęciach to jest warte swojej ceny i czy zderzaki itd jest wszystko oryginalne z tego co się orientuje to wydaje mi się że tak a ty jak myślisz.
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Ze zdjęć ciężko oceniać... może ktoś inny coś ciekawego napisze. Trzeba wszystko na żywo zobaczyć. Ale jeśli chcesz klasyka i nie zależy Ci na mocnym silniku to jest godna uwagi. Jest to początek produkcji (wersja preprelift)... z tego roku wszystko co nie było jeszcze po renowacji prawie zawsze ma ogniska korozji.. i co byś nie robił... na odbudowę wydasz tyle kasy.. że w sumie wyjdzie Cię jeszcze więcej niż ta cena (no chyba, że sam byś się zajął blacharką - tutaj prawdopodobnie masz to z głowy).