Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pytaj tu o oryginały bo to ............ nie na miejscu :nienie: .

Niestety to , że utarło się, że tą szacowną marką jeżdżą u nas "dresiarze" nie wzięło się z powietrza. Od razu chciałbym przeprosić wszystkich, którzy mają oryginalne płytki i nie wtykają badziewiastej "chinszczyzny" jako tuningu BM-ki :modlitwa: .

Tu się liczy szpan ( to co widać i to najlepiej z daleka ) a nie to, że masz coś czego nie możesz od razu pokazać :twisted2: .

Opublikowano
Nie pytaj tu o oryginały bo to ............ nie na miejscu :nienie: .

Niestety to , że utarło się, że tą szacowną marką jeżdżą u nas "dresiarze" nie wzięło się z powietrza. Od razu chciałbym przeprosić wszystkich, którzy mają oryginalne płytki i nie wtykają badziewiastej "chinszczyzny" jako tuningu BM-ki :modlitwa: .

Tu się liczy szpan ( to co widać i to najlepiej z daleka ) a nie to, że masz coś czego nie możesz od razu pokazać :twisted2: .

szczerze powiem nie kapuje nic z tej odpowiedzi

pokrycie dwudziestu kilku procent jest załosnie niskie ,to tak jakby wyjechać w pole poza kilkoma miastami,sam używam automapy ,są czasem bledy jazda pod prąd lub inne ciekawe propozycje,ale pokrycie kraju jest ponad 90 %,jest jeden minus nie da rady tego pogłączyć do navi w samochodzie ...

Opublikowano
Ale chyba nie widziales tej mapy co wyszla teraz !!! Ma takie samo pokrycie jak w tomtomie. Przeciez nie bede jezdzil z jakims fajansowym palmptopem jak mam fabryczna navi w aucie. To wyglada smiesznie :)
Opublikowano

mam tomtoma i ma tez pokrycie dwadziescia kilka procent czyli miasta i głowne drogi,

a fajańsiarski palmtop ? ważne ze ma bardzo dokładna mape ,czego życze tez navi samochodowej ,ale za ilel at ?

Opublikowano
jeszcze rok temu automapa tez miala tylko kilkanascie procent pokrycia. Najwazniejsze ze jest juz cos z czym mozna smialo jezdzic. Ja wiem ze daleko do idealnego pokrycia. Moze za rok, dwa to sie zmieni i tez bedzie juz prawie 100 % tak jak w niemczech. Poczekamy zobaczymy ...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zalezy kto, na jakie drogi potrzebuje nawigacji... na temat wyzszosci automapy nad tomtomem toczono wiele dysput na niejednym forum, nie ma sensu :)

sam uzywam tomtom + navi bmw z ta nowa mapa, czasem navi jest dokladniesza (o kilka miesiecy mlodszy soft), tomtom ma fotoradary w pamieci - cenna informacja... od niedawna na dachu mam jeszcze CB radio, to tez pomaga :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1