Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kojarzy ktoś tę sztukę? Szukam coupety R6 benz+gaz w takiej kasie do 25tyś i jest masakra:

auto stoi już ponad miesiąc z teog co kojarzę, na dobrą sprawę trochę golas, bo sportów, grzania, mpaka, sensorów, PDC nie ma, a cena jest jaka jest, może dlatego stoi? na fotach ma spryski i xenony, w VINie tego nei ma, dołożone?

link do aukcji:

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-325ci-coupe-po-lifcie-lpg-ID6ygB9Z.html

więcej zdjęć:

http://tufotki.pl/av7m0

VIN rozkodowany:

WBABD31020JX25507

Vehicle information

VIN long WBABD31020JX25507

Type code BD31

Type 325CI (EUR)

Dev. series E46 (2FL)

Line 3

Body type COUPE

Steering LL

Door count 2

Engine M54

Cubical capacity 2.50

Power 141

Transmision HECK

Gearbox MECH

Colour BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Upholstery STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)

Prod. date 2003-05-22

Order options

No. Description

167 EU4 EXHAUST EMISSIONS NORM

2CA LT/ALY WHEELS STAR SPOKE 119

249 MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL

441 SMOKERS PACKAGE

459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY

473 ARMREST, FRONT

534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING

650 CD PLAYER

661 RADIO BMW BUSINESS

692 CD CHANGER I-BUS PREPARATION

785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS

854 LANGUAGE VERSION FRENCH

863 EUROPE/DEALER DIRECTORY

881 FRENCH / ON-BOARD DOCUMENTATION

915 NO OUTER SKIN PROTECTION

Series options

No. Description

210 DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC)

255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL

520 FOGLIGHTS

548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING

550 ON-BOARD COMPUTER

832 BATTERY IN LUGGAGE COMPARTMENT

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Może takie listwy pod lampy się trafiły :wink: w ogłoszeniu nie ma wzmianki o ksenonie, więc mogą to być zwykłe lampy (poliftowe zwykłe też są na soczewce), dodatkowo jest ręczna regulacja. Nie dziwię się, że nie możesz nic dobrego znaleźć, bo poliftowe 325ci/330ci mocno się cenią. W budżecie do 25k szukałbym zadbanego przedlifta w lepszym wyposażeniu.

edit: ten wzór felg o ile się nie mylę występuje tylko w rozmiarze 19 cali, więc w takim razie oryginały to nie są. Przednia rejestracja jest po lekkich przejściach.

Edytowane przez maniek21112

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

racja, nie ma sprysków ani xenonów, są takie klapki bo tak...

szukam i przedlifta, a nawet 2.0d mimo, że wolałbym R6.

polifta 2.0d wyslałem tutaj za 24, to wszyscy pisali, że drogo a auto i tak okazało się nie igiełką, a malowanym, kiepsko poskładanym kolejnym mega średniakiem, mimo ceny.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W innym temacie ktoś pisał, że chciał brać przedliftowe 330ci za 30k, ale sprzedawca chciał zostawić letnie koła..więc tak jak pisałem budżet masz średni, w tej kwocie możesz szukać ewentualnie sedana 325i.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
tak jak mówiłem, szukam po prostu R6 z gazem, przedlift, polift, 2.2 bez różnicy. wysłałem to, bo trochę stoi, a po zdjęciach nie wygląda najgorzej, dlatego chciałem zapytać, może ktoś był oglądać :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
szukam po prostu R6 z gazem

A ja totalnie nie znam się na gazie, benzynami jeździłem ale robię duże przebiegi więc głównie diesle. Powiedzcie mi jedno - o co chodzi z tym szukaniem auta już zagazowanego? Z tego co widziałem u znajomych, gdzieśtam się przejechałem raz czy dwa to z zagazowanym autem zawsze coś się działo, mniej lub więcej, każde zachowywało się trochę inaczej. Zawsze mi się wydawało że jeżeli już gazować, to kupić benzynę i zrobić to samemu bo inaczej to proszenie się o kłopoty. Czy takie szukanie auta już zagazowanego to nie jest po prostu zdradzanie że się nie ma kasy na instalację i szuka pierwszego lepszego który w ogóle chodzi?

3A0jS9b.png
Opublikowano

jeśli gaz dobrze zrobiony to w czym problem? jakby wszyscy mieli podejśćie typu, kupić czystą i zagazować samemu, to byś auta nie sprzedał :)

ale fakt, z gazem szukam za 25, bez gazu za 22, ujmijmy to tak :)