Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam taki problem.. Ostatnio wyskoczyła mi kontrolka od awarii lampy świateł zewnętrznych, z tym, że jak obleciałem cały samochód dookoła to wszystkie światła działają i nie wiem o co chodzi.. A niestety ze względu na godziny pracy na komputer będę mógł podjechać dopiero w przyszłą sobotę bo dzisiaj nie było majstra do którego chciałem jechać. Kontrolka odpala się przy każdym odpaleniu silnika i przy przebiegu świeci się wykrzyknik, że mam jedną uwagę do naprawy.

Być może ktoś miał już taką sytuację?

Moje BMW E90 :) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=293073

Sprzedam: -Komplet opon zimowych 205/55/16 - 150zł - do negocjacji!

-2 Opony letnie Dunlop Sport Maxx RT 245/40/17 - 400zł - do negocjacji!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro światła wszystkie działają (sprawdź też przeciwmgłowe i wsteczny bo o nich się zapomina) to należy skasować błąd i sprawdzić czy się pojawi ponownie.
3A0jS9b.png
Opublikowano
ale mi chodzi o światła stopu konkretnie o żarówki które się zapalają jak mocniej wciśniesz hamulec, nie wiem czy da się to sprawdzić na postoju
Opublikowano
No druga osoba stała z tył a ja wciskałem stop. Ale ostatnio udało sie znaleźć problem, było to tylne prawe światło postojowe. Ale chyba coś tam nie styka bo jak dzisiaj wsiadłem pod wieczór to odpalam a tu nie ma komunikatu o uszkodzonym świetle, zdziwiony idę do tył zobaczyć lampkę a ona świeci.. przejechałem trochę i wyskoczyło, że uszkodzone światło, sprawdzam i znowu prawe tylne postojowe. Tak więc gdyby się przepaliła to by już się nie zaświeciła. Dlatego muszę tam poszperać i zobaczyć jaki jest powód.

Moje BMW E90 :) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=293073

Sprzedam: -Komplet opon zimowych 205/55/16 - 150zł - do negocjacji!

-2 Opony letnie Dunlop Sport Maxx RT 245/40/17 - 400zł - do negocjacji!