Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

przymierzam się do zamontowania gazu w moim e36 320i i chciałbym żeby ktoś bardziej ogarnięty w temacie ocenił części jakie zaproponował gazownik. (ALMA Auto Centrum Wrocław - ktoś zna?)

Sterownik LPG-Tech 204 lub STAG Q-BOX

reduktor AC R01 150 lub KME TUR

wtryskiwacze BARRACUDA

Koszt całkowity - 3000zł brutto

Zbiornik gazu:

W cenie podanej powyżej zawarty jest maksymalnie duży zbiornik możliwy do zamontowania w miejsce koła zapasowego.

Gwarancja:

Na wszystkie podzespoły udzielamy 2-letniej gwarancji bez limitu kilometrów

Dodatkowo udzielamy 5 letniej gwarancji na jednostkę sterującą (komputer gazowy)

Co forumowicze sądzą o takiej ofercie?

Opublikowano

Opinie o polecanych warsztatach znajdziesz na lpg forum. Poczytaj najpierw co założyć do Twojego silnika, co polecaja a co nie. Butla wchodzi 55l czyli 45 gazu wejdzie.

Elementy chyba ok ale jak to zostanie założone i wystrojone to najważniejsze.

Ja też mam techa komputer gazu.

szukam
Opublikowano
Wydaje mi się, że gazownik jest w porządku. Zdejmują kolektor ssący przy zakładaniu, stroją w warunkach drogowych a nie na sucho, także chyba znają sie na tym co robią. Opinie tez mają dosyć dobre.
Opublikowano
Jeszcze im tylko zwróć uwage na estetyke montażu, wtryski spokojnie sie chowa pod kolektor i maja wtedy bardzo krotkie wężyki co jest na plus, przewody gazowe zeby ci schowali za silnikiem kolo podszybia.
szukam