Skocz do zawartości

problem z lokalizacja komputera abs e36 cabrio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki problem ze nie moge zlokalizowac komputera od abs-asc w moim cabrio auto jest z 99 roku nie ma go za schowkiem gdzie normalnie jest jego miejsce szukalem po stronie kierowcy tez nie widac z tylu w boczkach tez go nie ma jak i w bagazniku :mad2: nie wiem gdzie mam go juz szukac w sieci tez nie za bardzo jest napisane o takim przypadku wiec szukam pomocy tutaj jesli ktos ma jakis pomysl to bardzo prosze o podpowiedz i pozdrawiam
Opublikowano
czyli nie wyglada to tak jak ze zwyklym komputerem bo chcialem pobawic sie z podlaczeniem asc po swapie na 2.8 ale chyba bedzie jednak bez szkoda
Opublikowano
Tak dokładnie to wygląda myślałem ze jeszcze jest jednak ten stary sterownik bo chciałem spróbować podpiac asc ale z tym sterownikiem nawet nie ma się co tam pchać bo auto z którego był swap jest jeszcze na tej starej co komputer ma za schowkiem