Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
o ile mozna obnizac auto na oryginalnych amorkach? a poza tym to czy ktos sie nei orientuje jakie sprezyny na tyl do sedana beda twardsze od oryginalnych ale nie obnizajace auta?
Opublikowano
no dokladnie ja tylu nie chce obnizac bo i tak jest w miare nisko a jak opona sie chowa do nadkola to mi sie to nie podoba:) wole dystans:)
Opublikowano
patrzac na fotke twojego auta dobrym i bezpiecznym obnizeniem bylo by -30mm na cale auto...a do chowajacego sie kola do nadkola to daleko...ja mam -40 i u mnie sie nie chowa...
Opublikowano
ja generalnie przod mam obnizony, tyl oryginalny ale z przodu i z tylu miedzy opona a rantem nadkola mam przestrzen na dwa palce :)
Opublikowano
german style :P wiecej nie moge obnizyc tylu bo kola wychodza poza obrys nadkola co dale duzo lepszy efekt na zywo niz obnizanie bez dystansu, czy tez z duzym et felgi. musialbym dac duzo twardsze sprezyny na tyl co sie nie sprawdza na naszych drogach i wyboistych zakretach :(
Opublikowano

Witam

Mam pytanko, kumpel ma czerwone sprezyny z e30, czy one wejda do e36 na seryjnych amorach, i czy bardzo obniza auto?? W sumie to troche wysoko siedzi THX za odpowiedz

• 3 lata później...
Opublikowano

podepne sie pod temat ja takze mam e 36 sedana i tyl mam fajnie obniony ale przód stoi jak w jakims harleju hcialbym obnizyc go o jakies 3 cm czy nie musze kupowac amorków sportowych o mam zalozone nowe pozdrawiam aha jesli to pomoze kola mam 225/45/17 powiedzcie jak mozna wsadzic zdjecia

pozdrawiam

Opublikowano

do Kornelio

.ja mam -40 i u mnie sie nie chowa...

wiesz co?nie wiem jak to jest ale jestes pewien ze masz -40mm?,bo ja mam u siebie sprezyny weiteca o numerach BM061HA/000 i zadalem pytanie na forum o ile to jest obnizone i powiedzieli ze o 30mm ale u mnie sie chowa kolo w nadkolu no i teraz to nie wiem bo jak u Ciebie przy 40 sie nie chowa a u mnie przy 30 by sie chowalo,to troche bez sensu nie?od razu bylem pewien ze cos jest nie tak z ta glebą,mysle ze jest wiecej obnizona niz 3cm

sam zobacz

viewtopic.php?f=68&t=121875

fakt ze Ty masz E34 no ale moze Ty bys wiedzial co i jak

"TAKI EGZĘPLARZ TO PRAWDZIWY UNIKAT A STAN POWALA NA KOLANA !!!" :lol:

nie wróż ze szklanej kuli http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif

Opublikowano

moze masz balon a nie opone ;)

ja u siebie mam 205/40/17, obnizenie -80 i chowa sie lekko

P.S.

fotki czarnej juz nieaktualne ale jakos nie ma czasu na aktualizacje galerii.

jesli chodzi o obnizanie i kola to zapraszam na bmw-syndykat.pl ;)

Opublikowano
zapraszam na bmw-syndykat.pl ;)

a wlasnie jak to jest z tym syndykatem?,nie da sie tam zarejstrowac bo nie ma wolnych rejtracji czy cos takiego tam jest napisane oco tam loto?chodzi o zaproszenia tak jak na cultstyle.pl czy jak? :roll:

"TAKI EGZĘPLARZ TO PRAWDZIWY UNIKAT A STAN POWALA NA KOLANA !!!" :lol:

nie wróż ze szklanej kuli http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif

Opublikowano

hmm nie wiem, jak ja sie rejestrowalem to nie bylo problemu

najlepiej zaloz sobie gwint ;)

zabawa ze sprezynami to zadna przyjemnosc...

ja kupilem 3 komplety a ostatecznie zalozylem gwint