Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Potrzebuję pilnie sterownik do aktywnej kierownicy o nr 32436772742. Miałem inne o podobnych nr ale niestety wywala błąd.

po wymianie na inny było kodowanie?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Twój sterownik zastępują :

6767245

6767199

6768964

6769489

6768512

6766464

Jak wyźej napisane kodowanie modułu do auta .

W naszych bawarkach nie trzeba kodować po wymianie chyba tylko źarówek i wycieraczek itp

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Było kodowanie i błąd wyrzuca po wprowadzeniu w poślizg. Auto było nawet w Bawarii Motors i nic. Nowy sterownik musi być z nr podanymi w pierwszym poście. Błagam pomóżcie...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaki błąd Ci wyświetla ?

sam robisz diagnostyke przez OBD ?

Opublikowano
Auto mam w niezależnym serwisie BMW w Kapuściński-Car w Skrzyszowie. Na PW mogę do niego wysłać nr telefonu jakby ktoś był miły i chciał mi pomóc. Lepszego gościa w mojej okolicy nie ma. Sterowniki były kodowane i wyrzucało błąd z tego co wiem to z DSC i kierownicy. Auto stoi na serwisie i poluje na ten sterownik. Mój mechanior umi załatwić nowy za 700$ ale nie będę oszukiwał że zależałoby mi na używanym. Ponoć sterowniki z innymi nr nie do końca umią się dogadać z DSC. Nie wiem ja się na tym nie znam.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mój mechanior umi załatwić nowy za 700$ .

700 dolarów czy 700 złotych bo jak dolarów to znalazłem urzywany na ebay za 200 euro dokładnie jakiego szukasz sprzedawca100% pozytywów

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poślesz mi linka do ogłoszenia. Z góry dziękuje

Niestety gość sprzedaje jako uszkodzony :( dzwoniłem właśnie do niego

numer przedmiotu ebay : 131654506456