Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kupiłem kamerę do tyłu plus moduł do kamery ale na zapas kupiłem na 5 kamer w razie czego gdzieś jeszcze chciałbym dołożyć.Mam do was koledzy prośbę wiecie gdzie szukać instrukcji gdzie co i jak wszystko podłączyć jakie kable kupił.Z góry serdecznie dziękuję za odp
Opublikowano

Raczej sam nie ogarniesz. Ori wiązka do podłączenia kamery do modułu, modułu do monitora/navi to koszt ok 930zł w serwisie. Do tego klamka , mocowanie modułu. Montaż z takim zestawem to:

-rozebranie tylnej klapy w celu montażu kamery z klamką(sprawdź czy uszczelka dobrze leży)

-przeciągnięcie wiązki do boczku w bagażniku (okrągła końcówka z 4 pinami)

-montaż modułu i podłączenie wiązki (okrągła końcówka z 4 pinami od kamery)

-podłączenie do modułu płaskiej wtyczki od wiązki i przeciągnięcie jej dołem (pod listwami) do CIC

-kodowanie i kalibracja.

Jak już sam ograniesz u siebie to może i mi to ogarniesz, też kupiłem graty ale jak zobaczyłem ile z tym pier... to olałem temat.

Opublikowano

Jak jest ktoś chętny do montażu to niech da znać, może coś sklecimy, z chęcią zapłacę.

Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Potrzebuję jeszcze do kompletu tej klapki bagażnika co wchodzi kamera i wiązki kabli gdzie znajdę najtaniej.Proszę numery części.Wielkoe dzięki za odpowiedzi.Pozd
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Operacja zakończona wszystko działa tip top a frajero.... .... co uparcie nie chcą pomagać a wiedzą co i jak życzę wszystkiego co najgorsze.