Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, w dołożonym bixenonie otwarcie przesłony w soczewce czyli 'długie' aktywuje fabryczny kabel od drogowych wpięty do soczewki. Kabel od drogowych jest rozgałęziony i wpięty również w miejsce fabrycznych świateł drogowych aby zakodowane dzienne mogły świecić, wówczas gdy mamy włączone drogowe to świecą i na bixenonie i w odbłyśniku drogowych/dziennych. Ma ktoś jakiś pomysł, czy to wgl możliwe aby wyeliminować zwykłe drogowe z zachowaniem dziennych zakodowanych w module?? :mad2:
Opublikowano

nie wiem co masz tam zrobione ale w ori wlaczenie dlugich odpala halogenowe (blizej grilla) + przeslone w bixenonie

samo mrugniecie długimi realizowane jest bez uzycia przeslony

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

Ta sytuacja jeszcze nie zaistniała w moim samochodzie, ale to już kwestia dni, dlatego szukam pomocy w rozwiązaniu tego problemu. Chcę aby mijania i drogowe były na soczewce, a w odbłyśniku bliżej grilla tylko drogowe.

Jako że nie miałem xenonu, to u mnie pewnie mrugnięcie będzie realizowane tu i tu