Skocz do zawartości

BMW e36 320i Coupe zatrzasniete kluczyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam wielki problem, otóż zamarzł mi zamek w bmw i złamałem jeden kluczyk tak ze mozna go wsadzic np do stacyjki. Złamał się na plastikowej rączce. Zostawiłem go w srodku i wziąłem zapasowy. Dzisiaj złamałem zapas, tym razem złamał się metal kluczyka i został w stacyjce bagażnika. Tak oto zostałem bez kluczyków. Tym w srodku dam radę odpalić auto lub dorobic klucz ale nie wiem jak mogę się do niego dostać, czy są jakieś metody na otworzenie auta bez kluczyka? Nie chce wybijać szyby chyba że w ostateczności. Cyngle od drzwi mi się całkiem chowają i nie ma jak złapać.
Opublikowano
trochę głupie pytanie, chcesz się włamać do samochodu, być może i do swojego, ale nikt cię nie zna, masz 4 posty, być może jesteś właścicielem, a być może patologicznym gimbusem, który chce się po cichu włamać do samochodu sąsiada
Opublikowano

wezwij slusarza, po okazaniu dowodu rejestracyjnego że jesteś właścicielem otworzy ci auto.

tak to właśnie jest jak się nie dba o zamki przed zimą :)

szukam