Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzis jak co tydzien pojechalem na uczelnie, zostawilem moja becie na parkingu i poszedlem chlonac wiedze :? Po wyjsciu z uczelni okazalo sie ze mojej beci "wydłubali" kierunki :evil: nie dasc ze je ukradli to jeszcze porysowali lakier i urwali instalacje :cry2: normalnie takich ludzi to powinno sie wieszac za jaja na lampie i na łbie pisac im za co wisza :x Moze ma ktos do sprzedania białe kierunki razem z wkladami do E36 sedan?? Najlepiej jakby ktos mieszkał w okolicach Katowic
Opublikowano

Współczuję. Mi kiedyś jak ukradli radio z 316, to przy okazji zbicia szyby zdemolowali jeszcze kokpit nie mogąc wyciągnąć radia. Jak mi ukradli znaczek na masce to porysowali lakier śrubokrętem. A jak chcieli się włamali do 525 to najpierw próbowali otworzyć drzwi kierowcy łomem!!! Po prostu ręce opadają co za debile. Przy oględzinach auta rzeczoznawca stwierdził, że pierwszy raz takie coś widzi.

Kierunki białe kosztują do 50 pln sztuka. Z tymi wkładkami, to ja kupiłem na allegro po 10zł jedna.

Współczuję i pozdrawiam.

www.swiatdrewna.eu