Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio mam problem z pilotem, mianowicie nie dziala mi centralny zamek... musiałem otwierać auto ręcznie, jednak to co mi się dzisiaj przytrafiło, przebiło wszystko. Po pracy podchodzę do auta, na strzeżonym parkingu (na szczęście), a tam szyby wszystkie zjechane na sam doł :shock:

Dzisiaj padało, wiec auto cale mokre w środku, jednak gdyby coś takiego przytrafiło się na mieście, to nie byłoby zbyt wesoło..

I teraz pytanie moje jest takie;

- czy też wam sie cos takiego dzieje?

- co może być przyczyna takiego czegoś?

Pozdrawiam

Opublikowano
Przyczyną może być niewłaściwe zamknięcie/otwarcie samochodu kluczykiem w zamku lub z pilota. W e46 jest funkcja otwierania/zamykania szyb pilotem lub kluczykiem w zamku, wystarczy dłużej przytrzymać. Może masz uszkodzony pilot, wysyła długi sygnał i otwiera szyby? Masz zapasowy kluczyk? To spróbuj czy z nim nie ma problemów
Opublikowano
Nie , nie mam kluczyka drugiego. Ten przestał otwierać sukcesywnie, czyli z czasem coraz gorzej , aż przestał działać. Bylem u klucznika sprawdził sygnał i mówił , że kluczyk jest ok ..