Skocz do zawartości

M52 320 Uszczelki pod sruby pokrywy zaworow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę się zapoznać!!!

viewtopic.php?f=68&t=120678

Czesc, szukam uszczelek pod sruby dekla. Byłem u siebie w sklepie, niestety nie ma takich. Szukałem w internecie i sa dwa typy albo do E36 1,6 1,8 albo do E46. Nie znalazłem zadnych do M52B20. Sprawdzaj po vinie, znalazlem ze jest podkładka i guma uszczelaniajaca. Mam rozumiec, ze chodzi o gume uszczelaniajaca ?

Sa dwa rozmiary, srednica wewnetrzna 7mm, szerokosc 20 druga srednica 9mm i 22,5mm.

Doradzi ktos, ktore wybrac, bo przeczytałem chyba całe internety juz.

Opublikowano

ta właśnie w piatek do mnie przyjechały te gumy :P całe 2.70 za sztuke :)

wejdź na realoem, odnajdz na schemacie swojego auta te gumy, wejdz do jakiegoś sklepu bmw, do hurtowni, przez internet czy na allegro i po tym numerze znajdziesz :)

oczywiście mógłbym ci ten numer podać ale wole jak sam go znajdziesz na realoem przyda ci sie ta wiedza jak szukać części :) dodam że na popularnym sklepie z czesciami do bmw są one dostępne bez problemu, nawet chyba 4 producentów i wszystkie w okolicy 3zł za sztuke, potrzebujesz chyba 12, ja kupiłem 14 w razie czego.

szukam
Opublikowano

Szukalem dwa dni, wpisujac ten kod sa dwa rozmiary, znam dobrze akurat realoem. Nie chce znowu kupowac w aso po 9zl.

Bede musial zdjac jakas i dobrac sklepie z innego samochodu. Bylem w 3 sklepach i nie maja takich uszczelek.

Opublikowano

są te uszczelki miedzy innymi na

allegro

bmwczesci.pl

bmwstore.pl

intercars

pewnie jeszcze wiele innych hurtowni i sklepów.

ceny od 2.30 za sztukę.

Z katalogu realoem kopiujesz kod tych gum który wygląda tak:

11121437395

i wpisujac ten kod w google, allegro, katalogi hurtowni czy gdziekolwiek gdzie możesz kupić częsci - wyrzuca ci kilku producentów w róznych cenach. Nie masz u siebie wiekszych hurtowni stacjonarnych to kup przez internet.

stworzyłeś sobie problem i nie możesz go rozwiazać.

szukam