Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiedzialem, gdzie to napisac, ale uwazam ze ten dzial jest najbardziej odpowiedni na to. Jak kazdy z nas wie od 4 stycznia 2016 mialo sie zmienic prawo o ruchu drogowy dla mlodych kierowcow i mial byc koniec z redukcja punktow. Prawo dla mlodych kierowcow jeszcze nie weszlo ale co wkoncy z redukcja punktow? Nadal nozna isc na kurs? I jak mam prawko od 30.03.15 tzn wydane wtedy to dobiero zbic moge 30 marca tego roku?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spytaj w WORDZIE tam będą wiedzieć na pewno.

A swoją drogą jak w niecały rok uzbierałeś tyle pkt, że ci się ciepło zrobiło to może czas się ogarnąć za kierownicą i jeździć jak przepisy mówią?

Opublikowano
Dostalem 6 pkt za stluczke bo wyjezdzalem z osiedla ale na wyjezdzie stal dostawczak wiec musialem sie troszke wychylic i lup mala szkoda bo ja mialem ryske a babka wgniotke taka naprawde delikatna 5 za wjazd pod zakaz nadodatek pod swoj blok :) i 6 za stworzenie zagrozenia w ruchu drogowym na pustym parkingu o 3 w nocy pod tesco co razem daje 17 na 20 bo niecaly rok mam prawko. Wiec pkt za totalne glupoty kazdemu sie zdarza
Opublikowano

A jakie to zagrożenie stworzyłeś na pustym parkingu Tesco?

Z tego co mi wiadomo, była opcja zlikwidowania kursów na odjęcie punktów, ale chyba jak to w ogóle jeszcze istnieje, to nie dotyczyło to "młodych kierowców".

Poszukaj, wujek gogle cos pewnie wie na ten temat.

Opublikowano
Stwierdzili ze to drift ale to byla tylko nieudolna proba :p tez zapytalem w jaki sposob zagrazam innym jak nikogo nie bylo ale nie potrafili odpowiedziec na moje pytanie tymbardziej se czesto tam jezdzilem i nigdy nikt sie i to nie czepial. wlasnie w marcu minie rok wiec mlody nie bede a w necie nic na ten temat nie ma a przejechac sie do wordu nie mam czasu bo pracuje od rana do nocy :/
  • 3 tygodnie później...