Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mój problem polega na tym że nie działa mi wentylator nawiewu. Nawiew nie reaguje na poziom ustawienia jego siły, słychać jakby nie mógł on wystartować.

Jeż jest sprawny na 100%. Czy to na pewno jest wina tego wentylatora czy przyczyny szukać gdzieś indziej? Jeśli bym go kupował to warto kupić nowy czy spróbować używany?

Opublikowano
nowy Wentylator droga sprawa. ja jestem zadowolony z używki. Skoro jeż jest sprawny na 100% to podłącz wentylator na krótko i sprawdź czy chodzi. jeśli nie chodzi to do wymiany , jeśli chodzi to sprawdź napięcie w przewodach być może jakiś kabel się przetarł przyparciał zaśniedział itp. może przyczyna leży gdzieś indziej szkoda odrazu kasę wywalać jeśli to nie wina wentylatora. sporo rozbierania żeby się do niego dostać. ale żeby to sprawdzić to niestety trzeba. powodzenia i pozdrawiam :)