Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam e60 535d z 2007r. w M-pakiecie pełnym, chciał bym się was doradzić co dokładnie muszę dopasowywać do błotników M5 kierunki. Na początku chcę zacząć od tyłu jakiej firmy polecacie wydech, zderzak tylni już kupiłem, to samo tyczy się klapy bagażnika. Chciał bym wiedzieć czy dużo muszę przerabiać aby te części pasowały i jaki kupić wydech 2 stronny, chcę wiedzieć ile mniej więcej muszę jeszcze dołożyć a chcę zacząć jak najszybciej ;]

Pozdrawiam

Opublikowano
m pakietowy zderzak jest inny od m power,, blatniki maja "hrapy" ale to latwo doposażyć, wydech diesla tez mozna poprowadzic na 4 wydechy na klapie jest spoiler, kola są 19 ale opony sa szersze niz w m pakiecie ,hamulce m sport dwutloczkowe i tarcze nawiercane, lusterko wew inne, zewnetrzne inne, fotele inne, to na początek kupe kasy do wlożenia aby twoje 535d wygladalo podobnie zewn do m5 e60

champion

e53 3.0dA 2005

e53 3.0dA 2004