Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam zamiar robic swapa ale jak na razie musze jezdzic 1.6 ;) I problem mam taki ze gdy auto wkreci sie ponad 4,5 tys obrotow to przez 1 minute chodzi tak jak by na 3 gary ten problem jest i na gazie i na bezynie :mad2: Nie wkreci sie wiecej niz do 4,5 tys. Na gazie jak przytrzymie dluzej to strzeli w dolot i go dlawi. Wymienilem swiece i kable i nic nie pomoglo. Moze ktos mial taki problem z gory dzieki za odpowiedz. Sorry za pisownie ale klawiatura sie psuje. ;)
Opublikowano

Najprawdopodobnie masz wytarty wałek bądź popychacze hydrauliczne. Kompletny remont głowicy. Remont nieopłacalny bioręc pod uwagę co ten silnik reprezentuje, tym bardziej że bierzesz swap pod uwagę.

Pzdr

Opublikowano
Rozbieralem pokrywe widac rysy na walku ale nie wydaje mi sie zeby byl jakis zjechany bardzo :) To trzeba jezdzic tym az do konca padnie innego wyboru nie mam :D dobra dzieki za odpowiedz