Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na wstępie witam bardzo wszystkich miłśników BMW. Niedawno spełniłem swoje marzenie i zakupiłem szóstke z 1986r. w manułalu,mam z nią pewin problem,autko jest troszkę zgnite i poszukóje części, problem polega na tym że nigdzie nie mogę nic znaleść używanego a nie stać mnie na nowe części!!!!! Zwracam się z prozbą o pomoc-szukam przednich błotników i dzwi. [email protected]
Opublikowano

szesc sdide

dobre uzywane blotniki hmmmm to jestes sto piedziesiaty w kolejce zaraz za mna :mrgreen:

sorry smieje sie tylko ale blotnikow do szesc uzywanych to nie uswiadczysz, trzeba ratowac u blacharza co jest do uratowania.

Z drzwiami tez jest problem, bo dopiero na przelomie 85-86 roku weszla opcja konserwacji za doplata na zyczenie klienta ktora malo ludzi bralo, dlatego auta wygladaja jak wygladaja i z czesciami karoseryjnymi jest klopot.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano

:lol: :lol: :lol: :lol:

Blotniki bywaja czasami na ebay.de koszt to 150 do 300 EUR w zaleznosci od stanu. Drzwi bywaja tansze, jak interesuja Cie nieidealne to mozemy pogadac.

Szykuj sie na wydatki....

E24 628CSi 12/1982 Delphin-Metallic - wegetacja... :(

E28 524td 06/1985 Karminrot ze szpera :) i silnik nowka!!!

Nowe amortyzatory BILSTEIN B6, CZESCI UZYWANE

Kontakt: 0049-176-4889-3646, 0695039390, GG 244669 lub PW

Opublikowano
Tak myślałem że będą problemy ale potą są wkonicu zajawki.A co do tych dzwi to w jakim stopniu są skorodowane??
Opublikowano

widziałm niedawno niezłe błotniki, ale właściciel ich nie odda za żadne pieniadze :)

O drzwi chyba jest trochę łatwiej

ale tylko trochę

:)