Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

uzywa ktos z was tych opon?? wg producenta i filmow internetowych to opona idealna dla mnie... natomiast jakie sa wasze odczucia??

hamuje w lato i na mokrym jak niezła letnia w zime jak dobra zimowka.... przeciazenia boczne na mokrym rownież ciekawe...

Etykieta opony to opory toczenia C a hamowanie na mokrym A głośność 68db interesuje mnie opona 215/60/17 natomiast kazda opinia jest dla mnie wazna

Opublikowano

Używam już jakieś 1k km, z pierwszych wrażeń:

- trochę tak jakby dudni/szumi przy 70-80km/h - ale opony mam założone z nowymi alufelgami to może też być ich wina więc nie chce robić antyreklamy

- na taki okres przejściowy jaki mamy teraz w kraju to rewelacja - o wiele lepsze trzymanie niż zmarznięta na kostkę letnia - a lubię zaszaleć w zakrętach więc to z łatwością zauważyłem

- fizycznie opona bardzo bardzo miękka, wulkanizator aż był zachwycony że na felgę mógł ją prawie bez użycia maszyny wsadzić

I tyle jak do tej pory, czekam na pierwsze śniegi :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Może nie Michelin ale nokian weatherproof rewelacja polecam 100% cicho trakcja na mokrym super ale to w x3