Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam silnik M52 ( 323i ) i nie wiem jaki kupić parownik. Proszę o wypowiedzi osób które miały ten silnik i jaki polecają parownik (najlepiej od razu też i link do niego). Wiem, że było to pytanie już milion razy ale nie mogę nic znaleźć jak coś znajdę to jedni piszą, że u nich był dobry i kogoś odwrotnie i stad moje pytanie.
Opublikowano

jakieś masz ograniczone fundusze ? czy ma być dobry.

Ja osobiście jeżdze na KME GOLD. Swegu czasu bardzo chwalony, teraz już chyba są jakieś nowsze lepsze.

nie zauważyłem problemu przy długiej jeździe autostradowej np. 160, nie zauważyłem problemu przy max obrotach również.

Najważniejsze żeby miał spory zapas mocy. Jak masz 170 koni to nie kupuj takiego co ma do 200, tylko taki co ma np. 250.

szukam
Opublikowano

poczytaj plusy i minusy jego, bo już są chyba jakieś lepsze, aczkolwiek co człowiek to inna opinia.

Ja taki zakładałem czyając watki na temat gazowania m52 i raczej go wszyscy chwalili. Zrobiłem na nim 20tys na gazie w rok i na razie problemów brak. Co bedzie dalej to się zobaczy. Z tego co kojarze to plus jest taki jego że są zestawy naprawcze do regeneracji.

szukam