Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Przepraszam że podpinam się pod temat ale przeraził mnie trochę i jeśli mógł by mi ktoś sprawdzić vin byłbym naprawdę wdzięczny z góry dzięki!!!!! WBAZW61090L56644
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

L843175

Brak akcji

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Przepraszam że podpinam się pod temat ale przeraził mnie trochę i jeśli mógł by mi ktoś sprawdzić vin byłbym naprawdę wdzięczny z góry dzięki!!!!! WBAZW61090L56644

Zły vin.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
a czy dla L563761 jest jakaś akcja serwisowa?

Brak akcji.

• 4 tygodnie później...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Masz akcje na śruby wału napędowego: offen 10012390300 E7x M57 Replace the threaded bolt of the deflecting element
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem o co chodzi z tym sprawdzaniem po VIN.

Kruk i salon w Wawie gdzie kupiłem swój samochód twierdzili, że nie jest objęty żadną akcją serwisową.

W tym tygodniu oddałem na przegląd w Bydgoszczy i akcja serwisowa wału była na wykazie. Wymienili od ręki.

Opublikowano

Kruk i salon w Wawie gdzie kupiłem swój samochód twierdzili, że nie jest objęty żadną akcją serwisową.

W tym tygodniu oddałem na przegląd w Bydgoszczy i akcja serwisowa wału była na wykazie. Wymienili od ręki.

Ile czasu im to zajelo ? ja zajechalem do aso,bylem umowiony,po 2,5 godz auto dalej nie wziete na serwis wiec zabralem z powrotem .

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Brak akcji.
Opublikowano

Ile czasu im to zajelo ? ja zajechalem do aso,bylem umowiony,po 2,5 godz auto dalej nie wziete na serwis wiec zabralem z powrotem .

Kilka godzin ale robiłem więcej rzeczy.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Są dwie akcje;

offen 10012390300 R/2012/150 E7x M57 Replace the threaded bolt of the deflecting element 10 12

offen 10061210400 E70 E71 Program control units (CAS) 1 9

• 1 miesiąc temu...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest jedna akcja: E7x M57 Replace the threaded bolt of the deflecting element
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jest jedna: E7x M57 Replace the threaded bolt of the deflecting element