Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

posiadam samochód ze zmienioną tapicerką po vinie wiem że powinna być z tkaniny a jest skóra.

Odkryłem że w drzwiach kierowcy w boczku znajduje się oświetlenie podłogi http://www.realoem.com/bmw/pl/partsearch?id=0602-EUR---K48-BMW-K+1600+GTL+%280602%2C+0612%29&diagId=61_2845&q=63318363604.

Chciałbym je podpiąć, posiadam wtyczkę tylko do czego to podpiąć? I jak to działa. Tak jak oświetlenie kabinowe czy po otworzeniu drzwi?

Doczytałem że aby zainstalować oświetlenie nóg(pod kierownicą) to trzeba się dostać do przewód obok dźwigni podnoszenie pokrywy silnika i podpiąć pod przód czerwony z niebieskim paskiem.

Czy z w tym przypadku jest podobnie?

Czy muszę ciągnąć przewód z poza drzwi, czy w drzwiach znajdę wszystko czego potrzebuję?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
V12 ma doświetlanie pod kanapą z tyłu, i doświetlanie nóg z przodu, sam dokładałem przód i wpinałem się w wiązkę z przodu, tam gdzie piszesz, ale nie pamiętam już konkretnego oznaczenia przewód, ale dobry kierunek, jak nic nie znajdziesz w sieci, mogę podejrzeć na upartego gdzie się sam wpiąłem, ale warto, fajny efekt..