Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Czy ktoś z Was dokładał bluetooth do F01? Jestem w szoku że auto nie ma tego w standardzie ale to Polski salon więc wszystko jest możliwe.

Czy każda F01 ma moduł combox czy trzeba go dorzucać i czy każdy combox jeśli jest ma wbudowany bluetooth i starczy kodowanie, czy może wystarczy dołożenie samego MULFa?

Za wszelkie rady z góry dzięki!

Pozdrawiam

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
mam podobna sytuacje w X3 F25 z navi professional a nie mam bluetootha. Ponawiam pytanie co trzeba zrobic by go mieć!! Co ciekawsze w podsufitce mam mały plastik. Po ściągnięciu okazuje się ze jet nawet mikrofon
Opublikowano

W tym przypadku okazało się że w kierunku modułu Combox, mulf czy innego tcu nie było nawet milimetra światłowodu, tym bardziej wiązki, więc trzeba było doposażyć auto we wszystko. Doszedł combox + kodowanie i wszystko pięknie działa.

Temat zamykam.

Opublikowano
mam podobna sytuacje w X3 F25 z navi professional a nie mam bluetootha. Ponawiam pytanie co trzeba zrobic by go mieć!! Co ciekawsze w podsufitce mam mały plastik. Po ściągnięciu okazuje się ze jet nawet mikrofon

Mikrofon masz bo zapewne masz opcje SA620 - Sterowanie głosowe.

Aby doposażyć auto w BT potrzebujesz Combox, okablowanie plus antenę BT. Powinno sie rownież dołożyć drugi mikrofon, ale z jednym tez działa.