Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, dokonałam wyboru i padło na polecane przez kolegę z forum na Nokian WR, półka premium, cena mnie nie zabiła :)

a wiec ja kupilem te opony w wersji 17 cali (zima) i rof w tamty sezon i no wacham sie je zalozyc na ten bo jezeli prowadzenie bylo ok poki nie bylo nie odsniezonych drog to konfort byl po prostu nie do zniesienia a halas zbyt wysoki. W porownaniu do 19 letnich nie rof to jest koszmar. Poza tym jak spadl snieg gesciej i drogowcy przestali nadazac z odzsniezaniem to zaczely sie jaja z szynowaniem rofow. na S8, 120 km/h, zle odsniezona nawierzchnia, slad po plugu zgarniajacym gdzie bylo wiecej sniegu i rofy jak by nic poszly za sladem, skonczylo sie zaraz przy barierce, X5 przed mana ktore jechalo 160 na innych rofach skonczylo juz w barierce.jakies 500 metrow dalej przy innym sladzenie po plugu. rofy nie nadaja sie do bezpiecznej jazdy w zimie przez sam efekt szynowania. Jak ktos by chcial to puszcze komplet prawie nowy za 1200 zl i kupie sobie nie rofy i pewnie Micheliny albo Continental.

Jak chodzi o same continentale letnie, szczerze w lecie juz probowlem trzy rozne komplety (conti, dunlop i goodyear) i na razie bez dwoch slow Conti mi najbardziej odpowiadal. Jak zlece obecne Eagle F1, sprobuje jeszcze Pireli i zobaczymy.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie