Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Nadeszły zimne dni a diesel potrzebuje chwili na zagrzanie płynu żeby było ciepło w autku więc pomyślałem o podgrzewanych fotelach. Na wyposażeniu mam pompowanie foteli. Zastanawiam się czy dałoby się dołożyć do nich podgrzewanie. Obok przycisków pompowania mam wolne miejsce tylko nie wiem czy w BMW jest tak jak np. w Peugeocie, że mimo braku podgrzewania wiązka elektryki jest wypuszczona. Czy musiałbym kupic fotele czy wystarczy tylko przełącznik i wpiecie go we wiązkę?
Opublikowano

Przeważnie jest wiązka pod tapicerka ale nie zawsze. U mnie dokupilem grzane ale wiązki nie było. Lecz ja sterowanie miałem w fotelu i wystarczyło ze doprowadzilem plus po stacyjce i masę i działa ;-) Demontaż i montaż foteli w e34 to prosta i szybka robota. W nowszych juz więcej zabawy :-)

Wysłane z mojego LT25i przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Same przełączniki nic nie dadzą ... w fotelach musi być mata grzewcza

Musisz kupić fotele z grzaniem (w E34 sterowanie jest w fotelach) i doprowadzić zasilanie

Jeśli się mylę ... sorki

BMW ... zbliża