Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pewnie bedzie to kolejne tendencyjne pytanie ale bardzo prosze Was o opinie i wskazowki...

Zamierzem kupic E-46 320d z 12.2000r. z NAVI(mala),Xenon,Skora i takie tam z przebiegiem 150 tys.km za ok.35000 zl...

Czy to dobra cena za ten rocznik???

Jakie naprawy(wymiany) mnie czekaja kiedy kupie takie BMW z 150tys. przebiegiem?

Auto ma mala nawigacje i odtwarzacz na kasety....czy jest mozliwosc wymiany kasetowego odtwarzacza na odtwarzacz CD bez naruszania NAVI???

Dzieki za pomoc...

Darek

Opublikowano

wystarczy spojrzec na mobile.de, tam ceny zaczynaja sie od okolo 9.000 euro za egzemplarze z '00 roku z przebiegiem okolo 200tys km, a za dobre auto trzeba zaplacic z 11-13tys.

wiec ja bym podchodzil do niej ostroznie

Opublikowano
wystarczy spojrzec na mobile.de, tam ceny zaczynaja sie od okolo 9.000 euro za egzemplarze z '00 roku z przebiegiem okolo 200tys km, a za dobre auto trzeba zaplacic z 11-13tys.

wiec ja bym podchodzil do niej ostroznie

Zgadzam sie z przedmowca. Ta cena jest jakby troszeczke za mala :? - podejrzliwie za mala :| .

Ktos to musial kupic, przyprowadzic, zrobic i zarobic - czyli jaka musiala byc cena poczatkowa :mad2: ? Nikt prezentow, nawet na zachodzie :naughty: , nie rozdaje.

Mam nadzieje :cool2: , ze sie myle :norty: i ze z tym egzemplarzem jest wszystko w porzadku :twisted: . Jesli chcesz ten samochod kupic, wez ze soba jakiegos bardzo, bardzo, bardzo dobrego "znachora" - zebys w przyszlosci nie mial zadnych przykrych niespodzianek zwiazanych z "nadmiernym wyplukaniem kieszeni" spowodowanym nietrafnym zakupem, checia zaoszczedzenia i skorzystania z "okazji".

... czy jakos tak :mrgreen:

Kliknij sobie tutaj, przeczytaj co napisalem, porownaj wyposazenie, rocznik, przebieg i przede wszystkim cene zakupu ... no i sam wyciagnij wnioski...

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png