Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chiałem sie dowiedziec gdzie jest, to centralne od centralnego zamka wiem ze to głupio brzmi, ale kupiłem sobie alarm i chce sie wpiac do centralnego ale nie wiem gdzie, prosze pomózcie mi, bo jutro jzu chciałbym go założyc, dzieki za odpowiedz :D
Opublikowano

Nie wiem jak jest w e32 ale w e34 sterowanie centralnym jest pod tylnym siedzeniem. Mozna wiec przypuszczas ze i u ciebie tez tak bedzie.

Jak nie to zawsze mozesz sie bezposrednio pod mastera podpiac w przednich drzwiach.

Opublikowano

Wiem własnie ten elektryk co do niego jade podpiał sobie alarm własnie do przednich drzwi w swojej E34 520i 24V, ale nie lepiej do centralnego tam, a moze jest juz tam jakaś gotowa wtyczka na podpiecie do fabrycznego alarmu i wtedy bym sie wpiął w tą wwtyke. Jak myslicie :?:

Domyslałem sie ze bedzie pod siedzeniem,ale nie wiem który to od centrala :roll: