Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak juz chcesz wsadzać to wsadź sobie 2056, sam opisywałem co i jak chyba w 3 tematach
Opublikowano
Tych turbin od 525d 177km jest od groma na Allegro wiec nie mów ze sie nie da. Szukaj po prostu w Allegro pod hasłem 525d
Opublikowano

Tak , tylko większość po regeneracji .Szukałem w mojej okolicy używki ale handlarze niestety nic nie mają.

Następna sprawa że zrobiony mam już program i po zmianie na większą turbinę musiałbym jechać na korekcję , a po zmianie z Mitsubisi na garetta GT1752V chyba korekcja nie była by konieczna.

Opublikowano

Oczywiście jest konieczna, czyli bedziesz musiał najprawdopodobniej od nowa wystroić cały silnik czyli zapłacisz jak za normalne strojenie nowej turbiny ale w tym temacie najlepiej niech sie ktoś z TC performance wypowie.

Na logikę biorąc mitsubishi i garrett to dwa inne zupełnie urządzenia. Albo wsadź seryjna, albo 2056. Moim zdaniem każda inna mija sie z celem