Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zależy co chce wstawić.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Są różne moduły, wstawi Ci Combox?

Daj vin.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Za 1500 pln to pewnie moduł używany. Pytanie co z wiązkami przewodów ? Fabrycznie nowe czy z demontażu lub dorabiane... Do F25 to tylko Combox.

Czy firma wystawi fakturę VAT lub paragon na części oraz usługę montażu ?

Co z gwarancją ?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Są tacy co montują do F25 Mulf2 :)
  • 2 miesiące temu...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Tak można zamontować mulf'a 2 , skoro klient z f25 posiada auto 2009/2010

Jeżeli auto nie ma nawigacji to po co naciągać klienta na combox ????

Moduł COMBOX nie jest dedykowany tylko do systemów nawigacji. Autor tego wątku @habzimierz określił, że chce fabryczny moduł BT wraz z funkcją Office, etc...

MULF2 nie spełni jego wymagań z uwagi na brak ww. opcji.

W przypadku F25 i np. radia Professional (bez nawi), dzięki modułowi COMBOX dostępne są opcje typu Office, streaming audio via BT czy też Internet...a na MULF niemożliwe.

Opublikowano

Klient napisał do Nas z zapytaniem o doposażenie samochodu w zestaw głośnomówiący bluetooth.

Czy mulf 2 nie bedzię spełniać oczekiwań o które klient pytał Nas w zapytaniu czyt.: zestaw głośnomówiący bluetooth,nic nie wspominając o internecie, streaming'u bt

Do F25 to tylko Combox.

Wiec odpowiedź brzmi: nie tylko

• Członkowie klubu
Opublikowano

Z treści wątku domniemam, że ów klient to @habzimierz, który cytuję:

No fabryczny modul BT wraz z funkcja office etc edit: czy pytasz "co" w znaczeniu ze jakas lewizna?

...tak więc określił swoje oczekiwania co do funkcjonalności Office co bezpośrednio wskazuje na zastosowanie modułu COMBOX.

Opublikowano
A przepraszam, ale z nikim nie pisałem w tej sprawie a tylko rozmawiałem. I na 100% pytałem o różne dodatkowe funkcje takie jak SMS i e-maile. Nie wiem kim jest kiler.b ale ja rozmawiałem z kimś z bodajże Rawy Mazowieckiej. I generalnie odniosłem nienajlepsze wrażenie. Tyle :)
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie pytanie z innej beczki.

Miałem testowe 3 GT i tam w momencie ruszenia ok 5/10 sek od zaciska Pas automatycznie - pytanie czy można taką funkcję zakodować w F25?

Opublikowano

Mam cos takiego(dociąganie pasa) w Touaregu i ustawia się to poprzez odlikanie takiej opcji w ustawieniach samochodu.

W F25 nie widziałem i nie słyszałem o takiej opcji. :?