Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przymierzam się do wymiany amorków z przodu bo 1 mi wylał. Bo większym przeszukaniu forum postanowiłem kupić Sachs advantage do E90 LCI lecz są już niedostępne u producenta. Bilnsteiny to nie moja półka cenowa 600 zl za szt...

Więc zdecydowałem sie na amorki Sachs Super turing i mam problem ponieważ mam założony Pro KIT Eibacha i musze wybrać czy amortyzator ma być do M technik czy też nie. Według mnie powinien chyba być do M technik skoro obnizone jest auto. Nastepna sprawa jaka jest różnica w w górnym mocowaniu amortyzatora miedzy standardowym a M technik.

Chaiłbym poznać wasze opinie na ten temat

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jakie masz zawieszenie w standardzie. Strzelam ze masz standardowe zawieszenie czyli kładź amortyzatory standardowe, jeżeli wsadzasz mtech albo mpakiet to bedzie duzo twardziej.

Wsadź po prostu amortyzator taki z jakim auto wyjechało z fabryki i bedzie dobrze. 90% ludzi ja forum ma pro kity i do tego standardowy amortyzator