Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolezanki i kolegów. Nabyłem miesiac temu tą bmk-e i nie bardzo wiem o co chodzi . ponoc to jest jakieś ogrzewanie postojowe . jak to uruchomic .czy zalezy od temperatury otoczenia czy moze w ustawieniach komputera ,pozdrawiam :P
Opublikowano
Ciepło resztkowe , mało mi to mówi kolego .czyli po wyłaczeniu silnika przykładowo w zimie czekajac w samochodzie na przykład za kims moge to załaczyc i bedzie mi ogrzewac wnetrze .? myslałem ze to przycisk od niezaleznego ogrzewania czyli webasto.mam to auto kupione od szwagra ktory mialauto od nowosci z polskiego salonu w Poznaniu Smorawinski i on ten przycisk kiedys właczył i odpaliło mu sie jakies ogrzewanie . Ja teraz próbuje załaczyc ale bez reakcji . prosze o pomoc.Myslałem ze cos jest pogrzebane w menu
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
czyli po wyłaczeniu silnika przykładowo w zimie czekajac w samochodzie na przykład za kims moge to załaczyc i bedzie mi ogrzewac wnetrze .?

Dokładnie jak napisałeś ale tylko przez kilkanascie minut puki temperatura cieczy chłodzącej nie spadnie poniżej jakiegoś pułapu i nie ma to nic wspólnego z webasto.