Skocz do zawartości

czy maglownica z 2002 roku będzie pasowała do 525 z 98r?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam 525tds ok z roku 98 i chyba magiel pada bo coś stuka.Czy maglownica uzywka z roku 2002 bedzie pasowała do tego rocznika? Może ktośma doświadczenie?Aha jak ruszam na postoju kołem samochodu (auto na podnośniku) w lewo i prawo to jest wyczuwalny luz...mały ale jest.To mi stuka jak kręcęszybko kierownicą lewo-prawo i sądzę że w czasie pokonywania delikatnych torowisk też słychać.Bardzo proszeo pomoc.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Mam 525tds ok z roku 98 i chyba magiel pada bo coś stuka.Czy maglownica uzywka z roku 2002 bedzie pasowała do tego rocznika?

Przede wszystkim mam propozycję żebyś podjechał do jakiegoś solidnego mechanika (jeśli sam się na tym nie znasz) i poprosił go o sprawdzenie co stuka. W zawieszeniu jest naprawdę wiele rzeczy które mogą mieć luz i będą dużo tańsze niż maglownica...

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i