Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebny jest mi moduł świateł.Mój się zepsuł i nie można go odratować.Przeszukałem allegro i niestety nic nie znalazłem co by się zgadzało z numerami na moim module.Moj samochod to BMW E90 2005 wersja z xenonami nie skrętnymi.

Numery,które są na module to:

6135 6977724 - 01

6977732

PL2FRMFA w kwadracie numer 26

Proszę o pomoc

Opublikowano

Kolego wpisujesz vin w realoem i typujesz sobie wszystkie numerki które pasują.

Wpisujesz w allegrosza w szukaj i znajdujesz, szukaj całych numerów i końcówki (bez pierwszych 4 cyfr).

Na 99% znajdziesz coś dla siebie.

Opublikowano

Tak reasumując. Czy mogę kupić zwykły moduł i go zakodować na moduł,ktory obsluguje swiatła xenonowe?Chodzi mi czy moduł siedzący załóżmy w aucie bez xenonów można zakodować tak,że będzie pasował do auta z xenonami?

Dziekuje za odpowiedz.Jestem troche zielony w tych tematach wiec wole wypytać o wszystko:)

Opublikowano

na 100% to pasuje ten który podałeś, czy pasuje jakiś inny to sprawdź pod realoem, czy od zwykłego to na 100 nie podejdzie.

W BMW masz 2 rodzaje nr - ten który wychodzi z fabryki i ten z zamienników.

Tego z ori czasami nie znajdziesz w realoem stąd niektórych modeli z rynku wtórnego nie wytypujesz (znajdziesz) bo różnią się np 1 cyfrą.

ale i tak jak kupisz używkę to musisz przepisać wyposażenie vin i przywrócić ustawienia fabryczne aby miało to ręce i nogi