Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiadam e90 2.0d m47, niestety nie mam orgyinalnej zaślepki gdzie mam bezpieczniki, także nie wiem który od czego jest. w internecie znalazłem chyba 3 karty obsadzenia bezpieczników, sprawdziłem wszystkie ale neistety nie znalazłem bezpiecznika od nawiewu/dmuchawy? Czy jest ktoś mi wstanie wskazać który to jest bezpiecznik? dmuchawa przestała działać nagle, zanim robiorę chciałem sprawdzić ten bezpiecznik , a później dobiorę sie do samej dmuchawy i tego regulatora.

Z góry dziekuje za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam n47 więc zapewne rozmieszczenie bezpieczników inne. Miałem co prawda problem z dmuchawą którą również nagle stanęła tyle że w środku zimy.

Sprawdziłem bezpieczniki, okazały się całe. Także dostałem się do dmuchawy od góry popsikałem ośkę dmuchawy środkiem b10, odczekałem a następnie prętem ruszyłem wiatrak. Wentylator ruszył aczkolwiek obroty jego były słabe także jeszcze psiknąłem i to pomogło. Już minął prawie rok i hula.

Może Ci jakoś pomogłem.

Opublikowano

Hej kolego, 2 dni temu mialem taki sam problem i uporalem sie z nim w ciagu 13min. Po sprawdzeniu bezpiecznikow (okazalo sie ze wszystkie sa OK) poszperalem troszke na forum i znalazlem rozwiazanie, W wiekszosci przypadkow to nie jest wina bezpiecznika, jak cos to pisz na prive to wytlumacze Ci wszystko na spokojnie.

Pozdrawiam