Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam bardzo nieprecyzyjne pytanie. Dodam od razu, ze wiecej niestety nie wiem bo dzialo sie to dosc szybko.

Ogladajac bmw e90 z duza nawigacja profesional zapytawszy o mape wlasciciel odpowiedzial, ze ma plyte, ale trzeba ja zaktualizowac. Kiedy zapytalem, o polaczenie bluetooth (kiedy wszedlem w bluetooth to napisalo, ze cos jest niezainstalowane i mam sie skontaktowac z serwisem) stwierdzil, ze nie laczy, bo nie ma plyty z nawigacja.

Czy ktos moze mi rozjasnic umysl, o co chodzi z ta nawigacja ?

Opublikowano
Wiem, ze to malo szczegolow, ale gdyby ktos sie orientowal, to czy jest w tym zestawie multimedialnym mozliwosc odtwarzania muzyki z telefonu przez bluetootg ?
Opublikowano

Nie ma BT po prostu.Nawigacja nic do tego nie ma :):)

Jeśli jest bt możesz sobie odtwarzać muzyke przez to tylko jakość slabiutka :):)

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Moduł bluetooth możesz doposażyć.

Potrzebne będzie moduł, uchwyt, wiązka ze światłowodem, mikrofon, antena bt. Przy usb dodatkowo kabel i wtyk.

NCS, INPA, WINKFP, ESYS, ISTA nie są mi obce.

Retrofity, kodowanie i programowanie to moja codzienność.

Masz problem to dzwoń. TEL: 502-372-555

Opublikowano

Wszystko plug&play bez rzezbienia jak w przypadku oryginalnego modułu.Musisz tylko wyprowadzić sobie mikrofon przy lusterku i to tyle ( wprzypadku ori tak samo to trzeba zrobić )

Zadzwon i zapytaj tutaj

http://www.audiostrada.pl/index.php/zestawy-bluetooth/bmw/bmw-par009-parrot-modu%C5%82-bluetooth-bmw-detail

Opublikowano

zastanawiajace tez jest to, ze na kierownicy sa normalnie przyciski do zestawu glosnomowiacego...

to nic nie znaczy ? moge wrzucic zdjecie kierownicy

Opublikowano
Lepsze niż ori.Zadzwoń do tego sprzedawcy to powie Tobie co i jak.Są różne wersje tego BT pod dane auto ale to już dokładnie trzeba dzwonić i pytać.Wyjaśni :):)
Opublikowano

Hahaha.....chyba żartujesz bo sam od niego brałem kilka zestawów a on jeszcze je montuje przecież.Jesteś pewien,ze rozmawiałeś z własciwym człowiekiem ??

I co to znaczy wg Ciebie ..obsługuje się ??? No działa jak oryginał.Poczytaj w instrukcji jak sam nie wiesz :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano
chodzilo mi, czy to ze ma na kierowniy orginalne pzyciski do gosnomowiacego oznacza, ze jest na pokladzie jest bluetooth ;D
Opublikowano

Oczywiscie ze nie :roll: :roll: :roll: :roll: To tylko puste przyciski co już pisalem wczesniej :roll: :roll: :roll:

To standardowa kierownica multifunkcyjna i nic wiecej

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolega pewnie mial na mysli typa sprzedajacego auto a nie kolesia od zestawow glosnomowiacych. To ze na kierownicy sa przyciski z symbolem sluchawki to ma zestaw glosnomowiacy. Ja bym zakladal ori modul, te paroty i inne wynalazki wygladaj komicznie jak ktos ma navi w aucie i takie cos przymocowane, no ale kazdy robi jak mu pasuje.
Krzysztof
Opublikowano

Montowane na wierzchu to parodia oczywiście .Ja proponowałem moduł schowany wewnątrz auta jak ori BT i tańszy trzykrotnie od oryginału :):)

Zresztą ludzie na forach pytają o rady a w większości sami decydują a potem jest lament :):)