Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

Mam E91 2007 r.

Nagle przestała mi zamykać szyba z tyłu z lewej strony. Prawa strona działała ok. Nie zamyka ani przyciskiem z tyłu ani z przodu.

Rozebrałem drzwi bo myślałem ze to mechanizm ale on jest ok. Pomyślałem że to przełącznik u kierowcy i z ciekawości go odłączyłem i podłączyłem ponownie i.....niespodzianka. Przestała też działać szyba z tyłu po prawej stronie. Przednie szyby obie bez zarzutu.

Mieliście coś takiego już?

Opublikowano
Mi też czasem nie chce się zamknąć tylna lewa szyba. Za którymś razem w końcu się uda z przycisku a jak nie to z kluczyka, czasem z nią walczę minutę a czasem 10. Nie wiem co jest przyczyną :|
http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano

hej :)

Nowe fakty. Odłączyłem akumulator wczoraj na 15 min i po podłączeniu go z powrotem ....szyby ożyły :)

Wszytko śmiga elegancko i z kluczyka i z przycisków.

Niestety dalej świeci się wpieniający komunikat o awarii szyb z tym swoim "ping" co 20 sekund.

Chyba gdzieś muszę skoczyć podpiąć pod komputer i spróbować to skasować. Dziwne że komunikat dalej się pojawia pomimo że szyby działają elegancko.